جشنواره گردشگری «غذا و هنر آشپزی ايرانی» مردادماه در زنجان برگزار می‌شود

مديركل ميراث‌فرهنگی زنجان گفت: «جشنواره گردشگری غذا و هنر آشپزی ايرانی با محوريت استعداديابی آشپزی از تاريخ 10 تا 12 مرداد سال 97 در استان زنجان برگزار می‌شود.»

به گزارش میراث‌آریا به نقل از  روابط عمومی اداره كل ميراث فرهنگی، صنايع دستي و گردشگري زنجان، يحيی رحمتی ، مدیرکل میراث فرهنگی این استان، دیروز سه‌شنبه 19 تير با اعلام این خبر گفت: «اين رويداد شامل دو بخش اصلی مسابقه و جشنواره خواهد بود. اين مسابقه در سه بخش به منظور استعداد يابي و استفاده از غذاهاي سنتي ، رقابت بين آشپزان حرفه اي به منظور انتخاب اساتيد از بين آنها و نيز رتبه بندي رستوران ها برگزار مي شود.»

او ادامه داد: «در پايان جشنواره نيز 5 آشپز برگزيده براي شركت در جشنواره بين المللي گردشگري در بهمن ماه سالجاري معرفي می شوند.»

به گفته رحمتی در اين جشنواره 20 غرفه به آشپزي اختصاص دارد و 60 غرفه نيز به صنايع دستي، صنايع غذايي و ... اختصاص مي يابد.

مديركل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان زنجان در خصوص اهداف برپايي اين جشنواره عنوان كرد: «احیا و ترویج غذاهای سنتی به عنوان یک جاذبه گردشگری، هدایت استعداد های آشپزی بویژه جوانان به سوی راه اندازی کسب وکار مستقل، برند سازی غذاهای ایرانی در صنعت گردشگری، ایجاد شور و نشاط در خانواده ها و تحرک اجتماعی، توجه به غذای سنتی به عنوان سوغات محلی ، ملی و بین المللی و تجاری سازی آن، توسعۀ نقش غذا های محلی در منو های هتل ها و واحدهای پذیرایی و کیترینگ ها از جمله اهداف برپايي جشنواره گردشگري غذا و هنر آشپزي ايراني در زنجان است.»

رحمتي بر شناسايي استعدادهاي آشپزي در استان به منظور ارائه خدمات بهتر به گردشگران بيان كرد: «شناسایی استعداد های شهروندان و آموزش های تکمیلی و بکارگیری آنها در هتل ها و مراکز پذیرائی و ایجاد زمینه های اشتغال جوانان از اهداف اصلي اين جشنواره است.»

او در خصوص محتوای جشنواره گفت: «برگزاري مسابقه مراكز عرضه غذا، برگزاري مسابقه استعداديابی آشپزان، برگزاري كارگاه‌های آموزشی، غرفه‌های عرضه صنايع‌دستی، برگزاری برنامه‌های فرهنگی ، انتخاب برترين‌های مراكز عرضه غذا و انتخاب استعدادهای آشپزی استان محتوای جشنواره گردشگری غذا و هنر آشپزی ايرانی را تشكيل مي دهد.»     

انتهای پیام/

کد خبر 1397042025

برچسب‌ها